Testimoniale

1 | 2 | 3 | 4

"Fiecare cuplu ce urmează să se căsătorească își pune problema dacă să contracteze o agenție de organizare evenimente sau să o faca pe cont propriu. La o primă evaluare lucrurile nu par atât de sofisticate, “…închiriezi o locație, găsești o biserică, faci contract cu o trupă/DJ, cumperi flori, verighete, rochie de mireasă/costum și gata.”. Dacă dorești însă ca acest eveniment să fie deosebit, perfect, toate elementele să fie “din același film”, alese cu “cap” și mai ales dacă îți dorești să te distrezi la propria nuntă, lucrurile se complică. Analizând aceste aspecte și după ce am vizionat cel puțin 15-20 de locații din 2 orașe, ne-am dat seama că trebuie să găsim pe altcineva care să facă aceste căutări pentru noi, care să ne “salveze nervii” și mai ales timpul de care noi nu dispuneam așa mult.

Să ne organizăm nunta cu Mandarin Events a fost cea mai bună decizie pe care o puteam lua!!! Am beneficiat de o prezentare a conceptului nunții noastre până la cel mai mic detaliu, de un desfășurător al pregătirilor și al evenimentului, dar și de un buget estimativ pe care am lucrat permanent. Ne-au sugerat furnizorii protriviți pentru conceptul nostru, au intermediat legătura cu aceștia (și nu au fost puțini) și acolo unde s-a putut au negociat contractele cu ei și au găsit soluția pentru a ne încadra în bugetul nostru.

Cel mai important însă a fost prezența echpei de organizare în ziua nunții. Ne-am bucurat sincer de trăirile, emoțiile și prezența celor dragi, fără a ne face probleme daca tortul ajunge la timp, daca buchetele au fost ridicate de la florărie, daca sala este bine amenajată cu toate numele invitațiilor puse în ordinea stabilită, dacă formația s-a instalat, dacă artificiile pentru dansul mirilor sunt montate pe ring, daca hostess-ele sunt la intrare și pregatite pentru primirea invitațiilor.

Nunta perfectă are nevoie de organizatorul perfect, iar noi l-am regăsit în echipa Mandarin Events."


Oana și Bogdan
Nuntă, mai 2013Despre noi | Servicii | Portofoliu | Testimoniale | Contact